SLO

SunContract platforma prinaša novost na energetski trg

 

Z žetoni SNC tudi do nove sončne elektrarne

 safe image 1

SunContract, energetska tržnica, ki temelji na tehnologiji veriženja blokov ali blockchaina, je do konca lanskega leta sklenila za milijon evrov pogodb na področju nakupa in prodaje električne energije. V lanskem letu je realizirala za več sto tisoč evrov naročil za izdelavo sončnih elektrarn in toplotnih črpalk. Žetoni SNC, s katerimi uporabniki trgujejo na platformi, so tako unovčljivi tudi za investicije v energetsko infrastrukturo.

Read more ...

SLO - brezplačno izobraževanje S SONCEM do prihrankov

Na vsa vprašanja, povezana z računi za elektriko in sončnimi elektrarnami vam bodo odgovarjali strokovnjaki iz podjetja SONCE energija, ki je ekskluzivni partner SunContract za Slovenijo.

download

Read more ...

SLO - Posodobitev platforme, trgovanje z energijo P2P

Z veseljem vam sporočamo, da bo v letu 2019 SUNCONTRACT omogočil nas svoji platformi direktno trgovanje z električno energijo. Do sedaj je platforma SunContract strankam omogočala le omejeno vrsto trgovanja P2P, kjer so trgovci in kupci z električno energijo, morali poznati drug drugega, preden so lahko sklenili sporazum o trgovanju. To se bo kmalu spremenilo. V prihodnosti bo platforma omogočila medsebojno trgovanje z električno energijo med vsemi, ki so registrirani na platformi.

Read more ...

Slovenska inovacija, ki prinaša nove rešitve na prodročju energetike (SLO)

Article on www.24ur.com. Bigest Slovenian web portal. 
 
24ur
 
 
Read more ...