SNC Links:

Vinaora Nivo Slider

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Climate change is one of the greatest environmental challenges that we have ever faced. SUNCONTRACT can help a lot.
The energy market is extremely centralised. SUNCONTRACT can decentralize it.

SLO - Posodobitev platforme, trgovanje z energijo P2P

Z veseljem vam sporočamo, da bo v letu 2019 SUNCONTRACT omogočil nas svoji platformi direktno trgovanje z električno energijo. Do sedaj je platforma SunContract strankam omogočala le omejeno vrsto trgovanja P2P, kjer so trgovci in kupci z električno energijo, morali poznati drug drugega, preden so lahko sklenili sporazum o trgovanju. To se bo kmalu spremenilo. V prihodnosti bo platforma omogočila medsebojno trgovanje z električno energijo med vsemi, ki so registrirani na platformi.

 

Kupci bodo lahko poiskali proizvajalce, katerih prodajna cena energije bo sprejemljiva. Če se bodo dogovorili o medsebojni ceni, bodo lahko trgovali med seboj. Proizvajalcem, ki se registrirajo, se bo plačevalo sproti na platformi. Takoj ko sredstva kupca padejo pod minimalno raven, bodo prejeli opozorilno. Pred porabo sredstev se bo začel postopek prekinitve povezave, kar bo proizvajalcu omogočilo, da preklopi na drugega potrošnika. Vsakdo bo lahko sklenil pogodbo z vsakim, ne glede na to, ali se med seboj poznajo ali ne. Seveda pod pogojem da izpolnjujejo minimalne zahteve za medsebojno trgovanje z energijo, ki vključujejo:

  • · Stopnja 0: Prijava na platformo SunContract
  • · Stopnja 1: Podpisana pogodbo s partnerjem SunContract za dobavo električne energije prek platforme
  • · Raven 2: Vnos minimalnega stanja SNC (trenutno 1000 SNC)

Kaj bodo uporabniki s tem pridobili?

  • Uporabniki bodo imeli dostop do enostavnega vmesnika s klasičnimi funkcijami.(tržnica/menjalnica). Ekipa za podporo bo tudi trdo delala, da bi vsakemu kupcu pomagala razumeti, kako uporabljati nov uporabniški vmesnik.
  • Popolnoma delujoč energetski trg bo prinesel še večjo preglednost pri pogajanjih o cenah, kar bo kupcem in proizvajalcem omogočilo svobodno odločanje in boljše cene električne enrgije. V SunContractu trdno verjamejo v odprt energetski trg, na katerem lahko potrošniki in proizvajalci svobodno odločajo, katera je najboljša cena za njih.
  • Popolnoma funkcionalna platforma jih približuje korak naprej k bolj zeleni in trajnostni družbi, ki je del njihove vizije.

1 AAqMI8gZF9LQqeXJqvFqBg

Kako bo delovalo?

V naslednjih nekaj tednih bodo uporabniki platforme SunContract imeli posodobljen uporabniški vmesnik na svojem osebnem profilu z novim zavihkom, imenovanim »Trgovanje«. Do njega boste lahko dostopali šele, ko se boste pridružili bilančni skupini. (Vsi proizvajalci in potrošniki morajo biti v bilančni skupini SNC.) Če SunContract v vaši državi še ni prisoten, se ta funkcija za zdaj ne bo odprla.

Z veliko zanimivimi projekti v njihovem načrtu za leto 2019 vam svetujemo, da ostanete z nami. Še niste član platforme? Prihranite ali povečajte svoj dobiček še danes!

Začeti podpirati zeleno energijo, lokalne skupnosti in nove tehnologije! Registrirajte se na platformi SunContract, klepetajte z ekipo in člani skupnosti na Telegramu, kjer smo vedno aktivni. Naši veliki podporniki nas spremljajo tudi na Twitterju, Redditu, Facebooku, LinkedInu in Instagramu. SNC lahko kupite na: OkEx, Huobi ali Kriptomatu.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline