SLO

Iščeš zaposlitev? - Tržnik za prodajo električne energije m/ž

Suncontract, išče motivirano osebo, za delovno mesto »Tržnik za prodajo električne energije« m/ž.

Oktobrske Predstavitve SUNCONTRACT platforme SLO

V oktobru so se ponovno zvrstile že dobro znane predstavitve SUNCONTRACT platforme za proizvajalce elektrike v dveh večjih Slovenskih mestih. Prva predstavitev je bila 23. oktobra v Mariboru, 28. oktobra pa ji je sledila še predstavitev v Ljubljani. Nekateri člani naše skupnosti so se jih udeležili in razkrili novosti ter zanimivosti.

Cene električne energije v SLOVENIJI (podatki ZPS)

Zveza potrošnikov Slovenije je v septembru objavila rezultate raziskave cen električne energije v Sloveniji. Dejansko so cene nekje enakomerno razdeljene, pri nekaterih ponudnikih pa zelo odstopajo. Gibljejo se od 0,055€ brez DDV/kwh pa vse do 0,077€ brez DDV za kwh. Po tej tabeli vidimo da platforma SUNCONTRACT dosega ceno v spodnjem cenovnem rangu, kar je pohvalno da s svojo (trenutno) majhnostjo lahko konkurira večjim »igralcem« na trgu. Seveda je ta cena zajamčena najvišja fiksna cena, katero bo kupec plačeval. V primeru da na tržnici najdete nižjo ceno in se odločite za nakup, se v tem primeru cena lahko tudi spusti konkretno pod najvišjo garantirano ceno, ki je postavljena na 0,059€ brez DDV / kwh.

SLO: Q/A ob prehodu na dobavitelja SONCE

V preteklosti so se na določenih forumih, socialnih omrežjih pojavila vprašanja, katera se nanašajo na zamenjavo dobavitelja in odjemalca proizvodene energije iz lastnih elektrarn.
Spodaj je odgovorjenih nekaj najbolj osnovnih vprašanj. V primeru da imate še kakšno vprašanje se lahko pridružite SLOVENSKI telegram skupini ali pošljete elektrosnsko pošto na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. in z veseljem Vam bomo pomagali. 

ŠEST RAZLOGOV, ZAKAJ JE PRIHODNOST ZELENA-SLO

Tehnologija in zeleno okolje se pogosto lahko zdita dve nasprotujoči stvari. S povečanjem tehnološke odvisnosti povečujemo tudi vpliv na okolje. Ampak to bi se lahko spremenilo. V prihodnosti bo tehnologija varovala in zmanjševala vpliv le te.

Page 1 of 3