SLO

SunContract platforma prinaša novost na energetski trg

 

Z žetoni SNC tudi do nove sončne elektrarne

 safe image 1

SunContract, energetska tržnica, ki temelji na tehnologiji veriženja blokov ali blockchaina, je do konca lanskega leta sklenila za milijon evrov pogodb na področju nakupa in prodaje električne energije. V lanskem letu je realizirala za več sto tisoč evrov naročil za izdelavo sončnih elektrarn in toplotnih črpalk. Žetoni SNC, s katerimi uporabniki trgujejo na platformi, so tako unovčljivi tudi za investicije v energetsko infrastrukturo.

SLO - brezplačno izobraževanje S SONCEM do prihrankov

Na vsa vprašanja, povezana z računi za elektriko in sončnimi elektrarnami vam bodo odgovarjali strokovnjaki iz podjetja SONCE energija, ki je ekskluzivni partner SunContract za Slovenijo.

download

SLO - Posodobitev platforme, trgovanje z energijo P2P

Z veseljem vam sporočamo, da bo v letu 2019 SUNCONTRACT omogočil nas svoji platformi direktno trgovanje z električno energijo. Do sedaj je platforma SunContract strankam omogočala le omejeno vrsto trgovanja P2P, kjer so trgovci in kupci z električno energijo, morali poznati drug drugega, preden so lahko sklenili sporazum o trgovanju. To se bo kmalu spremenilo. V prihodnosti bo platforma omogočila medsebojno trgovanje z električno energijo med vsemi, ki so registrirani na platformi.

Page 1 of 2